Ny sportsbutikk på nett - Sanbrie Sport!

Reklame - Her omtaler jeg til den nye sportsbutikken Sanbrie Sport som min sponsor, ernæringsfysiolog og venninne Pernilla Berg har startet. Pernilla er ultraløper og har nå startet en egen nettbutikk hvor du finner masse nyttige ting til løping. Jeg har fått løpetights og sportsernæring herfra og jeg elsker det! Alt i butikken er vegansk.

 På  sanbriesport.se  finner du masse nyttige produkter til løping. Alt er vegansk.

sanbriesport.se finner du masse nyttige produkter til løping. Alt er vegansk.

I nettbutikken finner du blant annet løpetights, shorts, trøyer, kompresjonsprodukter, vanter og varme løpesokker, samt masse god og vegansk sportsernæring du kan spise før, under og etter løping.

Pernilla sendte meg noen løpetights som nå er blitt mitt nye favorittpar. Grunnen til det er at de sitter så godt - de har lange bein og går godt opp i livet. Dermed sitter de som støpt og glir ikke ned - noe som er viktig for løpsopplevelsen:)

 Jeg har brukt  løpetightsen fra Sanbrie Sport  så mye at den er full av gjørme fra stiløping og nå ligger til vask. Dermed måtte det bli et promobilde fra sanbriesport.se som jeg la ut her:-)

Jeg har brukt løpetightsen fra Sanbrie Sport så mye at den er full av gjørme fra stiløping og nå ligger til vask. Dermed måtte det bli et promobilde fra sanbriesport.se som jeg la ut her:-)

Noe annet Pernilla sendte meg fra Sanbrie Sport var Clif Shot Bloks -  Energy Chews. Jeg har sett i flere konkurranser at dette er noe mange ultraløpere bruker, og har vært veldig nysgjerrig på dem. Nå har jeg endelig testet dem og forstår hvorfor de er populære - de smaker som vingummi! Dette er noe jeg må bestille opp et lite lager av så jeg har til løpeturer utover sesongen.

 I tillegg til å smake som vingummi og inneholde kalorier du trenger på løpetur, har denne sportsernæringen også elektrolytter i seg - kan det bli bedre? Elektrolytter er fint å få i seg på lange løpeturer for å erstatte saltet du mister gjennom svetting.  Du kan kjøpe Clif Shot Bloks - Energy Chews her!

I tillegg til å smake som vingummi og inneholde kalorier du trenger på løpetur, har denne sportsernæringen også elektrolytter i seg - kan det bli bedre? Elektrolytter er fint å få i seg på lange løpeturer for å erstatte saltet du mister gjennom svetting. Du kan kjøpe Clif Shot Bloks - Energy Chews her!

Du finner masse annet spennende i nettbutikken også - blant annet masse forskjellige veganske sportsbarer og sportsgeler, salttabletter, proteinpulver, og til slutt men ikke minst - til og med veganske dusjsåper, shampooer og kremer du kan bruke etter du har trent! 

Besøk siden selv  - sanbriesport.se.