Grønn&Gira

 Foto: Magensy.com

Foto: Magensy.com

Denne uken lanseres et nytt prosjekt jeg har jobbet med - Grønn&Gira. 

Grønn&Gira er events som kombinerer trening, mindfulness og nydelige vegetarmåltider for å gjøre deg mindre stressa og mer energisk og glad.
 

STRESS - OFTE ET HINDER FOR Å LEVE LIVET MAKSIMALT

Stress er noe veldig mange er plaget med - det er ofte omtalt som den nye folkesykdommen. Det er utrolig trist at vi har en slik situasjon, for kronisk stress kan gi alvorlige konsekvenser for helsa.

I tillegg er ofte stress et hinder for å nyte livet. Hvor mye klarer du å leve i øyeblikket når du konstant tenker på hvor mye du har å gjøre? Og gjør du virkelig det du brenner for i livet eller er du for opptatt med alt du bare gjøre? 

For 5 år siden var jeg selv utbrent av stress. Jeg var 30 år og håpet at noen kunne gi meg en magisk pille så jeg kunne slappe av. Det kan du lese mer om her.
 

DET BESTE FRA TRENING, MINDFULNESS OG VEGETARMAT - EN KICK ASS-KOMBINASJON

Trening, vegetarmat og mindfulness reddet meg fra stress og utbrenthet. Nå er dagene mine mye morsommere og jeg har mer energi til å gjøre det jeg brenner for.

Det er masse bra ved trening, mindfulness og vegetarmat, men pass opp: ikke alt du finner av trening, vegetarmat og mindfulness er nødvendigvis bra eller riktig for deg. Les mer om dette her.

Konseptet til Grønn&Gira er å kombinere det beste fra trening, mindfulness og vegetarmat for å gjøre deg mindre stressa og mer energisk og glad.
 

Vårt løfte til deg

Vårt løfte til deg er å gjøre deg i bedre stand til å ta vare på deg selv og leve livet maksimalt. Slik at du kan gjøre det du virkelig brenner for – som for eksempel å ta vare på planeten.
 

6 events du kan sjekke ut i høst

Vi starter med 6 events denne høsten:

- Body&Mind Awareness, 26. oktober og 19. november
- Body&Mind Reboot, 3. og 12. november
- Løping&Velvære, 5. og 16 november

Du kan lese mer om eventene på hjemmesidene til Grønn&Gira.
 

Sosiale happenings

Grønn&Gira events er sosiale happenings hvor du kan ta med venner du har fra før eller treffe nye. 

Medlemskap er ikke nødvendig.

 Grønn&Gira events er sosiale happenings med trening, mindfulness og nydelige vegetarmåltider. Her kan du ta med venner du har fra før eller treffe nye.   Foto: Magensy.com

Grønn&Gira events er sosiale happenings med trening, mindfulness og nydelige vegetarmåltider. Her kan du ta med venner du har fra før eller treffe nye. 

Foto: Magensy.com


Grønn&Gira-teamet

 Her er Grønn&Gira-teamet!:-D PT og mindfulness-instruktør Kim Johansen til venstre, meg og Nils, og psykolog og yoga-og meditasjonslærer Gunnar Gjermundsen til høyre.  Foto: Magensy.com

Her er Grønn&Gira-teamet!:-D PT og mindfulness-instruktør Kim Johansen til venstre, meg og Nils, og psykolog og yoga-og meditasjonslærer Gunnar Gjermundsen til høyre.

Foto: Magensy.com