Veganreise med Veganmannen til USA og Canada

 Veganmannen Thomas Olsen tar deg med på tidenes USA-ferie!

Veganmannen Thomas Olsen tar deg med på tidenes USA-ferie!

Et blogginnlegg som ikke er om trening, men derimot MAT - og ferie! I september i år kan du bli med min gode venn Veganmannen på reise til USA og Canada.

 På  Veg Food Fest  i Toronto blir det foredrag, gratis matprøver, over 200 stands og masse spennende underholdning. Dette er  en av Nord-Amerikas største veganske matfestivaler.

Veg Food Fest i Toronto blir det foredrag, gratis matprøver, over 200 stands og masse spennende underholdning. Dette er en av Nord-Amerikas største veganske matfestivaler.

På denne reisen fra 6.-14. september kan du gå amok med masse deilig vegansk mat:-) Her kan spise deg sprekkeferdig på masse veganske restauranter og Veg Food Fest, som er en av Nord-Amerikas største vegetarfestivaler. Høres fantastisk ut, eller hva?

Thomas tar deg også med til Farm Sanctuary - en gård som gir et nytt hjem til dyr som egentlig skulle slaktes. Her kan du forvente kos med sauer og geiter, griser og kuer:-) Farm Sanctuary er forresten grunnlagt og ledet av den veganske ironman-triatleten Gene Baur!

En skikkelig feel good-film som viser deg hvor fint dyrene har fått det på Farm Sanctuary - grunnlagt av den veganske triatleten Gene Baur!

I tillegg til dette blir det selvfølgelig mye tid til sightseeing - i New York, Niagara Falls og Toronto.

Les mer om veganreisen her! 

Dette er ikke et reklame-innlegg. Jeg mottar ingen fordeler for å skrive om dette.