Trening er ikke bra for kroppen

Her er beviset: Løpesokk etter vond løpetur. Vegetarløperen.

Nå lurer du sikkert på hva som er skjedd her. Svaret er at jeg har løpt med utstyr fra Nike. På en kort løpetur klarte jeg å pådra meg noen helt grusomme gnagsår og blemmer. Det her kan ikke være bra for kroppen!

Jeg skylder på Nike. I dag brukte jeg både sokker og løpesko fra dem. Vanligvis bruker jeg sko fra Saucony og antiblemmesokker fra Wrightsock. Da går det mye bedre.

Jeg tør ikke å vise deg bilde av foten uten sokk, men sånn så det ut da jeg tok av meg løpeskoene:

Vond løpefot. Vegetarløperen.

I kveld er det årets første treningstriatlon på Bogstad, men med sånne føtter får jeg ikke deltatt. Snufs. Derfor blir det trøstespising av veggispølser i stedet. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!:)

Veggispølser fra Linda McCartney. Vegetarløperen.