Samarbeid med Green Adventure!

Reklame

Jeg er kjempeglad nå, for jeg har nettopp inngått et sponsorsamarbeid med Green Adventure! Green Adventure er et firma helt etter mitt hjerte <3. De leverer varer innen friluftsliv og sport, og har stort fokus på miljø, fair trade og etisk handel. De distribuerer de veganske energibarene RawbitesGrower´s Cup - økologisk fair trade kaffe og te til turbruk, samt Goal Zero solcelleprodukter.

Logo Green Adventure.

Samarbeid med Green Adventure om konkurranser

Jeg samarbeider med Green Adventure om fire konkurranser i år:

Hvaler Triatlon, 21. juni. Sprintdistanse: 500 m svømming, 20 km sykling, 5 km løping. - Østfold Triatlon, 29. juni. Sprintdistanse: 500 m svømming, 20 km sykling, 5 km løping. - Unionsmaraton, 5. juli. Fulldistanse: 42,195 km - Tuddal Triatlon, 26. juli. Sprintdistanse: 750 m svømming, 20 km sykling, 5 km løping.

I disse konkurransene skal jeg ha logoen til Green Adventure på konkurranseklærne. Jeg er stolt av at jeg skal representere Green Adventure i disse konkurransene, for dette er et firma som virkelig opererer i tråd med mine verdier og interesser. Ikke bare distribuerer de varer til bruk i friluftsliv og sport - de har fokus på miljø, etisk handel og fair trade i tillegg!

Testing av Rawbite til trening og konkurranse

Vegetarløperen. Samarbeid med Green Adventure, distributør av Rawbites.

Green Adventure har også sendt meg ulike typer Rawbite som jeg kan teste ut. Dette er jeg veldig spent på, for Rawbite er høykvalitets energibarer og dessuten veganske. De består kun av nøtter og frukt. De smaker veldig godt og nå skal jeg teste dem til trening og konkurranse. Jeg har ofte treningsøkter og konkurranser på over 2 timer, og da er det viktig å fylle på med energi underveis. Det er ikke likegyldig hva man spiser mens man er i aktivitet - det er viktig å finne ernæring som magen tåler.

Her kan du lese mer om Rawbite.

Jeg er utrolig glad for at jeg har funnet et firma som er så i tråd med mine verdier og interesser, og jeg gleder meg til samarbeidet. Dette blir et grønt eventyr!