Samarbeid med Veganlife

Reklame

Jeg har inngått samarbeid med Veganlife. Hurra! Veganlife er Skandinavias største veganbutikk, startet av den svenske ernæringsfysiologen Pernilla Berg. Veganlife har nettbutikk i både Norge og Sverige, og jeg har inngått samarbeid med begge to. Det er jeg kjempefornøyd med!

Handle i nettbutikkene veganlife.no og veganlife.se

Fremover kan jeg handle hos Veganlife for en viss sum hver måned mot at jeg viser frem hva jeg har bestilt derfra. Dette er jeg veldig glad for, for både den norske og svenske nettbutikken har så mange spennende veganske varer! Jeg håper jeg kan inspirere flere til å velge vegansk ved å vise frem disse varene.

Veganlife. Skandinavias største veganbutikk. Samarbeider med Vegetarløperen.

Den norske Veganlife-butikken finner du på veganlife.no. Her finner du mange spennende veganske matvarer - de har blant annet veldig godt utvalg i ost og pålegg!

Den svenske Veganlife-butikken finner du på veganlife.se. Her finner du blant annet vegansk kosttilskudd, make up og hudpleie.

Pernilla Berg som personlig ernæringsfysiolog

Grunnlegger av Veganlife, veganer og ernæringsfysiolog Pernilla Berg skal nå være min personlige kostholdsveileder. Det synes jeg er superkult! Rett og slett. Siden jeg begynte å spise vegetarisk i 2008 har jeg lest meg opp på ernæring, men det er jo enda bedre å ha sin egen kostholdsekspert! Det er også en trygghet for dere lesere å vite at jeg samarbeider med en utdannet ernæringsfysiolog.

Pernilla Berg. Vegansk ernæringsfysiolog.

Treningsklær fra veganlife.se

Sist, men ikke minst, skal svenske Veganlife sende meg treningsklær når de tar inn dette i sitt sortiment og dette skal jeg selvfølgelig vise frem. Foreløpig har de kompresjonsstrømper.

Restitusjon med kompresjonsstrømper fra Veganlife. Vegetarløperen.

Kompresjonsstrømpene fra Veganlife er BRA. Jeg synes de er bedre enn calf guards-kompresjonen jeg har fra CEP.  Jeg bruker dem både til løpetrening og restitusjon etter harde økter.

Jeg er kjempefornøyd med å ha inngått dette samarbeidet med Veganlife. Hurra for plantebasert kosthold og hurra for flott nettbutikk med masse spennende veganske varer! Jeg gleder meg til å vise frem ting jeg har bestilt derfra fremover, og ikke minst fortelle dere om kostholdsrådene jeg får fra Pernilla.