Gøy på Østfold Triatlon i helgen!

- Innlegget inneholder reklame for Green Adventure som dekket konkurranseutgiftene for meg -

Havregryn, smoothie og veganske pannekaker = bra drivstoff til triatlon! Jeg deltok på sprintdistansen i Østfold triatlon i helgen. Svømmingen gikk dårlig, men da jeg var oppe av vannet syklet og løp jeg forbi 30 andre deltakere! Plasseringen ble i beste halvdel både blant kvinner og i min aldersklasse. Plantpower! Her står jeg i mål etter å ha svømt 500 m, syklet 20 km og løpt 5 km.

Østfold tri, i mål. Vegetarløperen.

Jeg var så heldig at min samarbeidspartner Green Adventure sponset denne konkurransen for meg. Til gjengjeld løp jeg med deres logo på brystet. Gøy å fronte et grønt og miljøvennlig selskap!

I triatlon sier man gjerne at kosthold og ernæring er den fjerde disiplin. De tre første er svømming, sykling og løping. I timene før start ladet jeg derfor opp med næringsrik vegetarmat - havregryn med rismelk, appelsin- og jordbærsmoothie og veganske pannekaker.

Jeg kom inn på tiden 1 time, 29 minutter og 34 sekunder. Jeg ble nr. 34 av 79 kvinner, og nr. 20 av 46 i min aldersklasse.

Her er litt bilder fra konkurransen:

Ta på våtdrakten. Østfold Triatlon. Vegetarløperen.

På med våtdrakt før start!

Østfold tri, svømmestart. Vegetarløperen.

Da er startskuddet gått for kvinnene! Når man svømmer i klynge må man regne med å få en del spark og slag, men det slapp jeg unna denne gangen. Derimot klarte jeg å svømme skikkelig skeivt. I tillegg var det mye bølger, så jeg var sent oppe av vannet.

Østfold tri, t1. Vegetarløperen.

Endelig oppe av bølgene. Av med våtdrakt og på med sykkelsko og hjelm. Nå er det om å gjøre å ta igjen så mange som mulig på sykling og løping!

Vegetarløperen. Østfold Triatlon.

Der var jeg i mål! Etter svømmingen klarte jeg å sykle og løpe forbi 30 andre deltakere, så det er jeg fornøyd med - spesielt siden jeg ødela beina mine på Marka24 for 2 uker siden.

Nå gleder jeg meg veldig til mine neste to triatlon - Tuddal Triatlon og Ostseeman Triathlon. Også her skal jeg løpe med Green Adventure sin logo på brystet. Karma for the win!