Tuddal triatlon - et grønt eventyr i Telemark!

- Innlegget inneholder reklame for Rawbite som Green Adventure har sponset meg med. Green Adventure har også dekket konkurranseutgiftene for meg -

I helgen var jeg med på Tuddal Triatlon i Telemark - en fantastisk konkurranse i nydelige bygdeomgivelser hvor vinnerne får en rosemalt bolle<3.

Her står jeg i mål etter et kort og effektiv sprinttriatlon. 650 m svømming, 20 km sykling og 5,5 km løping. Å konkurrere i Tuddal er superkos - her sykler man forbi husflid og snikkarverksted, og løper forbi stabbur etter stabbur.

Min flotte samarbeidspartner Green Adventure sponset konkurransen for meg - tusen takk til dem! Som du ser på bildet konkurrerte jeg med trøye med deres logo. Veldig glad for å kunne fronte et grønt selskap mens jeg konkurrerer!

Green Adventure har i tillegg gitt meg de veganske energibarene Rawbite til testing. Denne konkurransen tok bare 1,5 time så jeg trengte ikke å spise underveis, men Rawbitene var veldig gode å ha både rett før og rett etter! Rawbite er laget på dadler, som inneholder mye glukose som raskt tilfører kroppen energi. Perfekt til trening og konkurranse, med andre ord!

Rawbites ulike varianter. Vegetarløperen. Samarbeid med Green Adventure.

Før konkurransen spiste jeg en Rawbite med kokos, og etterpå en med cashew. Begge er veldig gode, og består kun av rene råvarer. De kan kjøpes på Narvesen og 7Eleven, så de er til og med lette å få tak i!

Resultatmessig endte jeg opp nr 7 av 12 i min kategori, og 12 av 24 kvinner. Jeg brukte 1 time, 29 minutter og 22 sekunder. Helt fornøyd med det!:-) Nå skal jeg restituere med masse god vegetarmat frem til Ostseeman ironmandistanse triatlon om en uke:)