Jeg deltar på Ostseeman ironmandistanse triatlon i Tyskland 3. august

Nå begynner moroa! Jeg er nå i Glücksburg, Tyskland for å delta i Ostseeman ironmandistanse triatlon på søndag. Startskuddet går i morgen kl 07. Vi er 1500 triatleter fra hele verden som skal svømme 3,8 km, sykle 180 km og så løpe maraton på 42 km. Dette kommer til å ta meg 14-15 timer. Jeg regner med å være i mål rundt kl 21-22. Jeg skal gjøre dette på vegankost, og jeg har allerede møtt og hatt en løpetur med en annen veggis-triatlet.

Ostseeman ironmandistanse triatlon. Folkefest. Vegetarløperen.

Her i byen er det nesten folkefest nå. I går ønsket borgmesteren i byen triatletene velkommen, og så var det nasjonsmarsj med flaggene til alle som deltar.

Ostseeman ironmandistanse triatlon. Pastaparty. Vegetarløperen.

Pastaparty for alle triatletene! Pastaparty er tradisjon på store triatlonstevner. Viktig å lade opp med karbohydrater før kraftanstrengelsen på søndag!

Ostseeman ironmandistanse triatlon. Pastaparty. Vegetarløperen.

Da er det bare å carbloade så mye man kan frem til i morgen! Tyskland er forresten et bra land å være veggis i. De hadde veganalternativ på pastapartyet, og i butikkene bugner det med masse deilig veganmat det er vanskelig å få tak i i Norge!