Kompresjonsklær fra Veganlife

Reklame

Min samarbeidspartner Veganlife har sendt meg supre kompresjonsklær - både shorts og strømper. Jeg har aldri brukt noe særlig kompresjon før, men nå er jeg hekta! Kompresjonsklær øker blodgjennomstrømningen og forebygger trøtte bein når man trener.

Disse kompresjonsshortsene sitter behagelig uten å stramme - et stort pluss! Det som er ekstra fint med Veganlife-shortsene er at jeg kan fronte grønn livsstil og et bærekraftig merke når jeg er ute og løper:-)

Restitusjon med kompresjonsstrømper fra Veganlife. Vegetarløperen.

Disse kompresjonsstrømpene er gode både til harde løpeturer og til restitusjon. Jeg brukte dem spesielt mye etter jeg ødela leggene mine på Marka24. Superdeilig med stramme strømper på slitne og ømme legger!

Kompresjonsstrømpene kan kjøpes hos veganlife.se. Her finner du dessuten  vegansk kosttilskudd, make up og hudpleie.

PS! Veganlife har også en norsk nettbutikk - veganlife.no. Her finner du mange spennende veganske matvarer – de har blant annet veldig godt utvalg i ost og pålegg.