Ny konkurranse: Icebug Xperience West Coast Rock Trail

Reklame

Neste uke skal jeg delta på Icebug Xperience West Coast Rock Trail - et tredagers 70 km løp i Sverige. Jeg er så heldig at Runner´s World har kontaktet meg og spurt om jeg vil delta og blogge om det. Det kunne jeg jo ikke si nei til! Fra 4-6. september skal jeg dermed løpe dagsetapper på 20-30 km i den svenske skjærgården - nærmere bestemt ved Hunnebostrand, 7 mil sør for Strömstad.

West Coast Rock Trail i den svenske skjærgården. Foto - arrangør

 Dette er et av arrangørens bilder fra hjemmesiden. Det ser utrolig vakkert ut, så jeg gleder meg skikkelig til å løpe der!

Dette er et løp for alle, så man kan faktisk velge om man vil løpe eller gå. Jeg skal løpe. Det er drikkestasjoner og til og med lunsj underveis.

West Coast Rock Trail 1. Foto - arrangør

Arrangørens bilde. Løypa går på sti, svaberg og gress. Det betyr at jeg må øve meg på å løpe på sti! Jeg har veldig lite erfaring med dette - bare litt fra Marka24 og et tidligere terrengløp. Heldigvis har jeg fortsatt bittelitt tid til å bedre teknikken:)

Utover dette har arrangøren virkelig lagt opp til maksimalkos - det blir jo masse tid til å kose seg etter dagens etappe. Vi skal bo i hyggelige hytter og dessuten få fullpensjon. Jeg har meldt fra at jeg spiser vegansk og det går helt fint. Dette er jo en ren drømmesituasjon!:-)

West Coast Rock Trail. Hytter i Ramsvik Stugby. Foto - arrangør

Arrangørens bilde av hyttene vi skal bo i på Ramsvik Stugby. Koselig eller hva?:-)

Jeg gleder meg rett og slett maksimalt til dette løpet! Jeg kommer selvfølgelig til å blogge om det underveis og i etterkant.

Hvis DU også vil delta, kan du melde deg på her!