Icebug Xperience West Coast Rock Trail er i gang!

Reklame - dette er omtale av en konkurranse hvor jeg deltar i regi av at jeg blogger for Runner´s World. Runner´s World inviterte meg til å blogge om konkurransen. Utgifter til påmelding, kost og losji ble dekket. Arrangøren Icebug ga meg dessuten løpesko.

Jeg er nå i Sverige og deltar i Icebug Xperience West Coast Rock Trail. Dette er et helt nytt løp, og jeg skal blogge om det for Runner´s World. Et privilegie, spør du meg! Løpet går over tre dager og er totalt på 67 km.

Her er jeg i gang med dagens etappe. I dag løp vi 22 km i veldig variert terreng. I morgen skal vi løpe 20 km, og 25 km på lørdag.

Dagens etappe gikk over asfalt, grusvei, skogstier, svaberg og klipper. Det var ganske utfordrende! I tillegg til flere tekniske partier, var det bratt mange steder.

Icebugs terrengsko. Vegetarløperen

Jeg har ikke vært med i mange terrengløp tidligere. Faktisk har jeg vært litt redd for det, for i 2012 røyk jeg bakre korsbånd da jeg løp Fredrikstadmarka Rundt. Her har derimot Icebug forsynt med meg sko som har et killergrep selv på våte svaberg, så i dag følte jeg meg trygg. Ingen knall og fall denne gangen!

Icebug Xperience West Coast Rock Trail 2. Dag 1. Vegetarløperen

I dag ble jeg nummer 6 av kvinnene, og 33 av 53 totalt. Det synes jeg er helt ok med tanke på at jeg ikke har trent til terrengløp eller teknikk for å løpe på sti.

Det som blir spennende nå er hvordan de forskjellige deltagerne restituerer til i morgen! Hvordan blir plasseringene i morgen, mon tro?

For å restituere optimalt til i morgen har jeg spist masse frukt og grønt. Trening påfører kroppen oksidativt stress, og i plantekost er det masse antioksidanter som hjelper på dette. Dessuten har jeg tatt en liten svømmetur for å få i gang sirkulasjonen i beina og flushe ut syre.

Da er det bare å grueglede seg til i morgen! Jeg er spent på hvordan beina (til alle løperne) er ved start, og i tillegg blir løypa mye mer teknisk enn i dag. Oioioi!

Utover løpingen er det lagt opp til at vi skal kose oss skikkelig her. Vi bor i hytter helt nede i vannkanten og får fullpensjon. De lager vegansk mat til meg og andre veggiser. Hurra!:-)

PS! Sa jeg at vi er i den svenske skjærgården og at omgivelsene er nusselige?