Night Run med Runner´s World - morsomt og sosialt!

Reklame - dette er omtale av et treningsløp jeg var med i i regi av at jeg blogger for Runner´s World.

Torsdag i forrige uke arrangerte Runner´s World Norge for første gang sitt eget event - Night Run. Dette var et løp på 15 km i Oslos gater på kveldstid som samlet rundt 50 mennesker. Jeg var med som en av bloggerne deres. Veldig gøy og sosialt!

Hvis du lurer litt på om løpekonkurranse er noe for deg, kan neste løpesamling med Runner´s World kanskje være noe å teste.

Selv om Night Run ikke var en konkurranse, var mange av elementene man treffer på i konkurranse til stede. Startområde, peptalk fra arrangøren før start, mange nye og spennende mennesker, mat og drikke når man kom i mål. Men prestasjonselementet var borte, så i stedet for å konkurrere med hverandre løp vi og prata. Det var gøy! Fin måte å bli kjent med nye løpere på.

Løypa var på 15 km, så det var god tid til å snakke med folk underveis. Jeg løp i en gruppe som hadde snittfart på 10 km i timen.

I mål møtte jeg en annen veggis. Hun hadde lest boka Born to run for to år siden og bestemt seg på flekken for å bli maratonløper. Lenge leve den fascinerende galskapen:-D Fra å nesten ikke løpe i det hele tatt løper hun nå flere maraton i året. Plantpower! Hun kom forresten med et tips til ernæring underveis i maraton - havremelk. Dette har jeg aldri prøvd i treningssammenheng før, men det skal sjekkes ut:)