Løp ut pelsfrustrasjon!

Mens jeg syklet på rulle tirsdag kveld så jeg på NRK Brennpunkt sin dokumentar Pels. Det var jammen godt å kunne tråkke ut energi til synet av så opprørende forhold! Er du også opprørt over hvordan dyrene blir behandlet i pelsindustrien? Løp det ut! Jeg har tatt initiativ til et lite uformelt løp i Oslo på søndag. Her løper vi med andre engasjerte og diskuterer etterpå mens vi spiser god mat.

Dette er kun sosialt, og det er gratis å være med på.

Løypa går langs Akerselva og slutter ved Funky Fresh Foods ved Jacob Kirke. Her kan vi kan kjøpe deilig mat og spise sammen!

For at alle skal kunne delta har vi to distanser: en på 8 km og en på 3 km.

De som vil løpe 8 km møter ved inngangen til Teknisk Museum på Kjelsås kl 12. Her løper vi nedover og møter etterhvert de som løper 3 km.

De som vil løpe 3 km møter opp ved Myraløkka/elva bak Myrens Verksted kl 12.30. Her møter dere Tone, som har på seg gul vest med teksten "Ekebergjoggen". Herfra henger dere dere på gruppa som kommer fra Kjelsås. Vi regner med at flest tar løypa på 3 km!

Få oppdatert informasjon på facebook-arrangementet her!