Hjelp, jeg er påmeldt Oppland Xtreme Triathlon!

Nå er det gjort - jeg har betalt påmeldingsavgiften til Oppland Xtreme Triatlon. Det betyr at jeg offisielt er påmeldt, og at jeg den 27. juni skal gjøre følgende:

- Svømme 3,8 km i Randsfjorden
- Sykle 200 km fra Randsfjorden, over Valdresflya og ned til Sjoa
- Løpe maraton inn i Rondane

Hjelpe meg! Gode gud! Hva er det jeg har sagt ja til her? Dette forekommer som reneste galskap, selv for meg. Men nettopp derfor er det utrolig fascinerende og dermed fristende å være med på. Tenk at jeg virkelig skal være med på det her. Det kribler i hele kroppen når jeg tenker på det.

Jeg var med på en ironmandistanse i fjor også, men etter å ha svømt 4 km og syklet 50 km brøt sykkelen min sammen... Dermed var konkurransen slutt for min del. Så nå skal jeg ha revansje!

Hardtreningen starter selvfølgelig NÅ! Ut februar skal jeg trene 8-10 timer i uka, så følger det 12 uker med 10-18 timer, før jeg roer litt ned igjen før konkurransen.

Lurer du på hvordan man trener frem mot en ironman? Det gjorde jeg også, så jeg har lest mye faglitteratur om emnet nå og laget en plan basert på det. Her kan du se treningsprogrammet frem mot ironman Oppland Xtreme Triathlon!

Jeg tipper jeg kommer til å se mye sånn ut fremover - sprutrød i ansiktet etter tre timers trening!