Frisk som en fisk uten fisk! Vegansk vitamin D og omega-3

Reklame - Her skriver jeg om veganske Vitashine Vitamin D og Sanbrie Omega-3 som jeg har fått av min sponsor Veganlife :-)

Vitamin D og omega-3 er nok noe mange forbinder med fisk. Til alle de som ikke vil spise fisk har jeg en gladmelding - du kan fint få i deg vitamin D og omega-3 likevel!:) 
 

Vegansk vitamin D

Jeg er en av de som ikke spiser fisk, men jeg vil jo gjerne ha i meg nok vitamin D! Om sommeren produserer vi nok D-vitamin i huden når vi er ute om sola, men om vinteren bør man ta tilskudd, forteller ernæringsfysiolog Pernilla Berg. De nordiske ernæringsanbefalingene er 10 mikrogram (400 IU) per dag for voksne. 

Nå som dagene er kortere og sola mindre fremme er det med andre ord tid for tilskudd! I den forbindelse har jeg fått en spray med helt vegansk D-vitamin av min sponsor Veganlife. Den heter Vitashine Vitamin D. Den inneholder vegetabilsk vitamin D3 og er utviklet i samarbeid med Stirling University.

 Vitashine Vitamin D er vegansk og kommer i en praktisk liten sprayflaske. Her er det bare å ta 1-2 spray i munnen per dag. Veldig enkelt og greit!  Du kan kjøpe den hos Veganlife.

Vitashine Vitamin D er vegansk og kommer i en praktisk liten sprayflaske. Her er det bare å ta 1-2 spray i munnen per dag. Veldig enkelt og greit! Du kan kjøpe den hos Veganlife.

Vegansk omega-3 fra algeolje - alt godt fra havet!

Veganlife har også forsynt meg med vegansk omega-3; Sanbrie Omega -3 Algeolje. Den inneholder omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Ekspertkomitteen i EFSA anbefaler at voksne får i seg 250 mg av EPA/DHA om dagen. DHA sørger for normal funksjon av øyne, hjerte og hjerne. 

 Med 1 kapsel Sanbrie Omega-3 Algeolje får du i deg anbefalt dagsdose av omega-3-fettsyrene EPA og DHA.  Du får den hos Veganlife!

Med 1 kapsel Sanbrie Omega-3 Algeolje får du i deg anbefalt dagsdose av omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Du får den hos Veganlife!

Jeg er veldig glad for at jeg kan holde meg frisk som en fisk med disse produktene - uten å spise fisk!:-D

 Plantekost er alt man trenger for å løpe opp og ned fjell. Fisk eller andre dyreprodukter er ikke nødvendig. Jeg gikk/småløp over Besseggen i sommer. Det tok meg under 3,5 time. I følge turguidene bør man sette av 6-8 timer til turen;)

Plantekost er alt man trenger for å løpe opp og ned fjell. Fisk eller andre dyreprodukter er ikke nødvendig. Jeg gikk/småløp over Besseggen i sommer. Det tok meg under 3,5 time. I følge turguidene bør man sette av 6-8 timer til turen;)