Nyhet - Veganske pølser på Narvesen!

Reklame

 Fra fredag 4. november får du vegansk hot dog og vegansk chorizo på 5 utvalgte Narvesen-kiosker i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Jeg har hjulpet Narvesen med å velge ut pølsetypene.

Fra fredag 4. november får du vegansk hot dog og vegansk chorizo på 5 utvalgte Narvesen-kiosker i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Jeg har hjulpet Narvesen med å velge ut pølsetypene.

Hurrahurrahurra! Fra fredag 4. november får du veganske pølser på 5 utvalgte Narvesen-kiosker i landet. Du får både vegansk hot dog og vegansk chorizo.

De veganske pølsene inneholder 3 ganger så mye protein som de vanlige grillpølsene. Alle dere som trener i byen - prøv dette etter neste treningsøkt!
 

Har hjulpet Narvesen med å velge ut veganske pølser

Jeg, Veganmannen Thomas Olsen og Jane Helen Johansen i Veganmisjonen har hjulpet Narvesen og Leiv Vidar med å velge ut de veganske pølsene.

Vi besøkte hovedkontoret til Narvesen i våres og var testpanel på et bredt utvalg pølser de hadde bestilt inn til prøvesmaking.

Vi smakte på mye godt, men de desidert beste var de som nå kommer for salg - nemlig hot dog og chorizo.

Pølsesmakingen hos Narvesen var forresten veldig morsom! Det var gøy å ha en skikkelig pølseopplevelse igjen med gode pølser, brød og masse herlig topping. Det har jeg ikke hatt på den måten siden jeg sluttet å spise kjøtt i 2008.
 

Proteinvinner - super som påfyll etter trening

Hvis du trener i byen vet du nå hva du kan ta deg etter neste treningsøkt. Enten du har løpt i byen eller trent på studio er det viktig å fylle opp energilagrene etter trening for å restituere best mulig. Her er både karbohydrat og protein viktig.

Og vet du hva? De veganske pølsene inneholder 3 ganger så mye protein som de vanlige grillpølsene med kjøtt!

Narvesen sin veganske hot dog inneholder 31 g protein per 100 g, mens vegansk chorizo inneholder 29 g per 100 g. 

Til sammenligning inneholder de vanlige grillpølsene med kjøtt bare 10 g protein per 100 g.

En annen fordel er at begge de veganske pølsene inneholder mindre salt og fett enn den vanlige grillpølsen med kjøtt. Dessuten får du dem med eget fiberrikt, grovt pølsebrød! 
 

Her finner du veganske pølser på Narvesen fra 4. november

I første omgang kan du løpe innom disse 5 utvalgte Narvesen-kioskene for å få veganske og proteinrike pølser til etter trening.

Oslo

- Nationalteateret - National Vestibyle (den mellom nedgangene til T-banen)
- Oslo S - den store i hovedhallen på plan 1

Bergen

- Torgalmenningen

Trondheim

- Trondheim Torg

Stavanger

- Fiskepiren

Les mer om veganpølsene på Narvesens egne sider!