Race report Icebug Winter Run Oslo

Reklame - dette er omtale av en konkurranse jeg var med i i regi av at jeg blogger for Runner´s World. Jeg har fått deltakelsen gratis.

Lørdag kveld 7. februar var jeg med på årets første konkurranse - Winter Run på 10 km. Utrolig gøy å få vekket konkurranseinstinktet igjen, og få møtt masse koselige løpere!

Det var blant annet Runner´s World og skomerket Icebug som sto bak konkurransen. Icebug er virkelig flinke til dette med å skape en sosial ramme rundt konkurranser. Da jeg var med på Icebug Xperience i september var dette supersosialt og kjempekoselig. Også her på Winter Run var det et veldig fint sosialt element - løpet ble avsluttet med after run på det italienske spisestedet Vapiano. Her fikk vi øl og pizza, og det skaper jo veldig god stemning!

Les mer om Icebug Xperience her -

Icebug Xperience - et fantastisk konsept for løpere.

Race report Icebug Xperience.

Tilbake til Icebug Winter Run. Selv om after runnen var bra, var ikke selve løypa helt min kopp te. Den var full av bratte svinger og gikk blant folk i gågata på Aker Brygge og inne i snirkelganger på Akershus Festning - i mørket. Halve løypa var full av is, og jeg løp uten piggsko. Det var en feilvurdering fra min side! 

Menmen - alt slikt blir jo glemt når man får øl og pizza! Til og med vegansk pizza til meg:-) Det er mer enn nok til å få meg i godt humør igjen! Dessuten var det veldig stemningsfylt å løpe rundt i sentrum en lørdagskveld. Og det viktigste av alt - konkurranseinstinktet våknet fra vinterdvale! Nå har jeg meldt meg på fulldistansen på Holmestrand Marathon 11. april. Dette skal bli en fin sesong!

 After run på Vapiano. Deilig med mat og drikke rett etter å ha løpt!

After run på Vapiano. Deilig med mat og drikke rett etter å ha løpt!

 Sosialt var det også! Her er  @frk.oy  og  @frk.lopeskjort  :-)

Sosialt var det også! Her er @frk.oy og @frk.lopeskjort :-)