Solgte mer veganpølser enn bestselgeren baconpølse

Reklame

Oslofolket går amok i de nye veganpølsene til Narvesen. De to Narvesen-kioskene i Oslo som nå har fått veganpølser solgte mer vegansk chorizo på åpningsdagen enn bestselgeren baconpølse.

Dette opplyse ansatte til meg da jeg var innom de to Narvesen-kioskene i Oslo som nå har fått veganpølser - den i avgangshallen Oslo S og National Vestibyle.

Da jeg først snakket med Abdel Hakmi på Narvesen Oslo S fortalte han meg at de selger masse av veganpølsene. Dette er noe han håper fortsetter. Han forteller han er imponert over hvor stor interesse det er.

En prat med butikksjefen ga meg tallene. Da jeg snakket med han kl 16 hadde de solgt 153 veganpølser, og allerede før kl 9 på morgenen hadde solgt 40 veganske pølser. Og her kommer det sensasjonelle: De hadde solgt mer vegansk chorizo enn bestselgeren baconpølse!  Dette var noe de var veldig overrasket over.

Jeg stakk innom Narvesen på Nationalteateret og fikk vite det samme av de ansatte der: Veganpølsene selger imponerende bra, og de hadde solgt mer vegansk chorizo enn bestselgeren baconpølse.

 Abdel Hakmi på Narvesen Oslo S er imponert over hvor godt veganpølsene selger og håper det fortsetter.

Abdel Hakmi på Narvesen Oslo S er imponert over hvor godt veganpølsene selger og håper det fortsetter.